Competitie loopt van 7 september 2017  t/m  31 mei 2018. Over de gehele periode worden de drie slechtse partijen geschrapt dit kan ook een dag zijn dat u er niet was van 4250 pnt. Op dit moment  hebben we  46 leden. Onze inzet is ca. 40-50 leden, dus als u zin heeft om bij ons te komen klaverjassen geef u dan op, bel, mail of vul ons formulier in. U kunt tijdens de competitie gewoon instappen Onze kaart avond vindt plaats elke donderdagavond van 20.00 tot ca.22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur.

Nieuws

By Rjust
Per 1 februari 2018 is de lotto veranderd. Deze loopt gelijk met de originele Lotto cijfers op Facebook per 7 april 2018. Deze worden live om 20.30 uur op Facebook uitgezonden. Klik hier om de lijst te bekijken, de lotto start op 3 februari as. Of ga naar de pagina uitslagen.
Onze eerste feestavond op zaterdag 11 november 2017 was een groot succes. Voor meer foto’s, video’s en bijzonderheden klik hier. 
Welkom op de nieuwspagina
Wilt u ook meedoen, dat kan vul de getallen in op ons formulier, de getallen gaan in als de hoofdprijs is gevallen, u betaald de 1e maand naar ratio. Klik hier voor het formulier.
Datum feestavond 2018 is bekend. 3 november as. zet deze datum in uw agenda. Meer informatie volgt later.
Op deze nieuwspagina willen we ook een aantal leden bedanken voor hun inzet, donaties en lekkere hapjes. Jan Boudewijns, Lorenzo Houwen, Will Eerland, Jan de Groot, Jaap Pragt en Jan Visser, U kunt ons ook volgen op Facebook. Door de pagina te liken en te delen krijgt onze klaverjasclub meer bekendheid.  
By Rjust

Nieuws

Op dit moment  hebben we  46 leden. Onze inzet is ca. 40-50 leden, dus als u zin heeft om bij ons te komen klaverjassen geef u dan op, bel, mail of vul ons formulier in. U kunt tijdens de competitie gewoon instappen Onze kaart avond vindt plaats elke donderdagavond van 20.00 tot ca.22.30 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Op deze nieuwspagina willen we ook een aantal leden bedanken voor hun inzet, donaties en lekkere hapjes. Jan Boudewijns, Lorenzo Houwen, Jaap Pragt en Jan Visser, We zijn ook op Facebook. Door de pagina te liken en te delen krijgt onze klaverjasclub meer bekendheid.  
Beste leden vanaf  7 september as. spelen we weer de regulaire competitie. Deze duurt t/m  31 mei 2018. Over de gehele periode worden de drie slechtse partijen geschrapt dit kan ook een dag zijn dat u er niet was van 4250 pnt.
Datum feestavond 2018 is bekend. 3 november as. zet deze datum in uw agenda. Alle informatie volgt later.
Onze eerste feestavond op zaterdag 11 november jl. was een succes. Voor meer foto’s, video’s en bijzonderheden klik hier. 
Welkom op de nieuwspagina. Per 1 februari is de lotto veranderd. Deze loopt gelijk met de originele Lotto cijfers op de tv. Klik hier om de lijst met standen te bekijken.
Donderdag 26 april Bingo   aanvang 13.30 uur zaal open 12.45 uur                             6 rondes ( 6 bingokaarten € 7.50 )
Klaverjasclub Spijkenisse ( de-Mei )