Nieuws

By Rjust
Welkom op de nieuwspagina
De lotto gaat gewoon door zie lotto Op deze nieuwspagina willen we ook een aantal mensen bedanken voor hun inzet, donaties en lekkere hapjes. Aad en Jan Visser, We zijn ook op Facebook. Door de pagina te liken en te delen krijgt onze klaverjasclub meer bekendheid.  
Corona Bent u verkouden, verhoging of aan het snotteren blijf thuis. Was uw handen of desinfecteer deze bij elke nieuwe partij en eventueel tussendoor. De middelen staan bij de ingang en zoveel mogelijk op de tafels. e.e.a. onder voorbehoud RIVM regels Feestavond is bekend. Op zaterdagavond 28 okt is er weer een gezamelijke feestavond van Klaverjasclub de Meierei en de Mei. Deze wordt gehouden in de PV van de ECT . in Pernis Zet deze datum vast in uw agenda. Aanvang 19.30 uur zaal open vanaf 19.00 uur Details volgen nog.
By Rjust

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina
Op deze nieuwspagina willen we ook een aantal leden bedanken voor hun inzet, donaties en lekkere hapjes. Aad en Jan Visser, We zijn ook op Facebook. Door de pagina te liken en te delen krijgt onze klaverjasclub meer bekendheid.  
Corona Bent u verkouden, verhoging of aan het snotteren blijf thuis. Was uw handen of desinfecteer deze bij elke nieuwe partij en eventueel tussendoor. De middelen staan bij de ingang en zoveel mogelijk op de tafels. e.e.a. onder voorbehoud RIVM regels
Vrije inloop klaverjassen vanafop donderdagavond 1 juni as. aanvang 19.30 uiterlijk 19.15 melden
Klaverjasclub Spijkenisse ( de-Mei )