By Rjust
       De lotto getallen die geweest zijn worden afgeschrapt d.m.v. een X, bij het vakje goed ziet u hoeveel getallen er        al goed zijn.        De volgorde van de gevallen getallen is bepalend wie er als 1e  8 en daarna 12 getallen goed heeft.        Indien er meerdere met hetzelfde getal zijn lijst vol heeft dan wordt de prijs gedeeld.        Het reservegetal, alsmede Lotto XL nummers tellen niet mee.        Op de linkerlijst worden de nummers niet afgeschrapt.        Klik hier om de live versie van de lotto te bekijken op de lotto site.        Wil je lotto getallen wijzigen klik dan hier.        In dit geval kan je alleen wijzigen tot de lotto is gevallen.        Indien u niet heeft gewijzigd speelt u met de oude getallen mee.

Lotto uitslagen

De lotto loopt gewoon door tijdens het Corona Virus. Er zijn twee mogelijkheden om te betalen Klik hier voor ons formulier. Hier kunt u aangeven per tikkie of bank te betalen.
By Rjust
       De lotto getallen die geweest zijn worden afgeschrapt d.m.v. een X, bij       het vakje goed ziet u hoeveel getallen er al goed zijn.        De volgorde van de gevallen getallen is bepalend wie er als        1e  8 en daarna 12 getallen goed heeft.        Indien er meerdere met hetzelfde getal zijn lijst vol heeft dan        wordt de prijs gedeeld.        Het reservegetal, alsmede Lotto XL nummers tellen niet mee.        Op de onderste lijst worden de nummers niet afgeschrapt.        Klik hier om de live versie van de lotto te bekijken op de lotto site.        Wil je lotto getallen wijzigen klik dan hier.        In dit geval kan je alleen wijzigen tot de lotto is gevallen.        Indien u niet heeft gewijzigd speelt u met de oude getallen mee.

Lotto uitslagen

De lotto loopt gewoon door tijdens het Corona Virus. Er zijn twee mogelijkheden om te betalen Klik hier voor ons formulier.
Geen klaverjassen i.v.m. de nieuwe regels van het RIVM vanaf 18 november 2021
Klaverjasclub Spijkenisse ( de-Mei )