Op deze pagina ziet u de maand standen en de competitie stand. Klik op onderstaande button om te zien hoever u in de competitie staat. De competitie loopt van 7 september 2017 t/m 31 mei 2018 Aan het eind van de competitie worden de slechtste drie partijen of niet aanwezig geschrapt. Elke 1e donderdag van de maand worden er VVV bonnen verdeeld van de beste drie van de vorige maand en een troostprijs voor de slechtste van de maand. ( Deze moet wel elke avond gespeeld hebben )          
Maandstand Maandstand

Competitie Uitslagen

By Rjust
Spelregels en seinen klik hier
Totaalstand Totaalstand Weekoverzicht Weekoverzicht
By Rjust

Competitie Uitslagen

Maandstand Maandstand Totaalstand Totaalstand
Spelregels en seinen klik hier
Weekoverzicht Weekoverzicht
Op deze pagina ziet u de maand standen en de competitie stand. Klik op onderstaande button om te zien hoever u in de competitie staat. De competitie loopt van 7 september 2017 t/m 31 mei 2018 Aan het eind van de competitie worden de slechtste drie partijen of niet aanwezig geschrapt. Elke 1e donderdag van de maand worden er VVV bonnen verdeeld van de beste drie van de vorige maand en een troostprijs voor de slechtste van de maand. ( Deze moet wel elke avond gespeeld hebben ).  
Donderdag 26 april Bingo   aanvang 13.30 uur zaal open 12.45 uur                             6 rondes ( 6 bingokaarten € 7.50 )
Klaverjasclub Spijkenisse ( de-Mei )